artikel

Terras Top 100 2017 nr. 15: Granada, Alkmaar

Café 2043

Alkmaar is een terrassenstad en als je dan het hoogst genoteerde terras van de kaasstad bent, doe je iets goed. En dat doen ze dus bij Granada.

Terras Top 100 2017 nr. 15: Granada, Alkmaar

Het terras is niet heel groot, maar goed ingedeeld en er heerst een gezellige sfeer. We worden begroet door een leuke medewerker. Hij maakt een grapje met ons en heeft duidelijk plezier in zijn werk. Netjes, vriendelijk, gemoedelijk. Wat hij ook leuk doet: we willen graag wijn en hij geeft aan even te moeten overleggen met zijn collega, die daar meer verstand van heeft. We komen er echter toch samen uit, en de fles en het water komen snel op tafel. Het zorgt ervoor dat ons bezoek aan Granada in een meer dan prettige totaalbeleving eindigt. We hebben heerlijk gegeten en gedronken, en zijn flink in de watten gelegd. De wijn werd telkens bijgeschonken en de bediening hield ons goed in de gaten. Kortom, een terechte topnotering voor een topterras.

Kerkplein 5
Grandcafegranada.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel