artikel

Terras Top 100 2017 nr. 18: Markt 5, Lichtenvoorde

Café 567

In het centrum van Lichtenvoorde is verrassend veel horeca te vinden voor zo’n relatief kleine plaats. Op het plein in het hart van dit dorp meerdere bedrijven op een rij. Markt 5 springt er door de omvang tussenuit.

Terras Top 100 2017 nr. 18: Markt 5, Lichtenvoorde

Het terras staat voor het pand opgesteld, liefst twee forse panden breed. Grote zwarte parasols, een mix van rotan stoelen, kleurig kunststof meubilair en loungebanken. Wat knap is: het terras heeft veel meer zitplaatsen dan dat van de buren, maar is desondanks veel voller. Daarin zullen de medewerkers ongetwijfeld een groot aandeel hebben. Ze verstaan hun vak, en staan ons keurig en kundig te woord. Het Twaalfuurtje, waar we de keuze krijgen tussen wit- of bruinbrood, is een smakelijke combinatie. Prima in orde wat ons betreft. Dit is klassieke horeca in een moderne jas. Verzorgd, modern en ook het interieur van de zaak oogt aantrekkelijk.

Markt 5
Markt5.nl