artikel

Terras Top 100 2017 nr. 19: De Korte Duinen, Soest

Café 1017

Als je in Soest een horecagelegenheid bezoekt, is de kans groot dat je te gast bent bij Antonio van den Hengel. De sympathieke horecaondernemer baat diverse zaken uit in de Utrechtse gemeente, waaronder ook De Korte Duinen. En dat hij hart voor z’n personeel heeft, blijkt uit het feit dat hij medewerker Jolanda Ott-Rauch nomineerde voor Parel van het Jaar.

Terras Top 100 2017 nr. 19: De Korte Duinen, Soest

Als je een zaak van Van den Hengel aandoet, is de kans ook groot dat je een onderneming aantreft die de zaakjes piekfijn op orde heeft. En ook dat geluk treft ons tijdens dit terrasbezoek. We nemen plaats aan de achterkant, op het grootste gedeelte van het terras. We worden welkom geheten en prima geholpen door leuke, vriendelijke dames die er onberispelijk bijlopen. Alles gaat volgens het boekje. We vinden het jammer dat er geen ijsblokjes bij de tonic worden geserveerd; het is een heel warme dag. Daar staat tegenover: het drankje is goed koud en het citroentje ligt keurig op het randje. Dus we gaan verder niet muggenziften. Conclusie? Een prima Terras Top 100-terras.

Birkstraat 7
Dekorteduinen.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel