artikel

Terras Top 100 2017 nr. 20: De Walrus, Leeuwarden

Café 5902

We kunnen De Walrus in Leeuwarden in ieder geval twee keer feliciteren. Ten eerste met een prachtige notering in de Terras Top 100 2017 en ten tweede met het feit dat ze minimaal één jaar de collega’s in Sneek de ogen kunnen uitsteken.

Terras Top 100 2017 nr. 20: De Walrus, Leeuwarden

Er zal ongetwijfeld een competitie gaande zijn wie er het hoogst eindigt. En aangezien Sneek dit jaar op plek 72 staat, is het terras in Leeuwarden het vlaggenschip voor 2017. En dat heeft het terras ook wel verdiend. Dit is een geoliede machine, die net op de juiste momenten – als de jury langskomt – nóg meer moet pieken. En gelukkig gebeurt dat ook.

Zodra we hebben plaatsgenomen, komt een dame naar ons toe en vraagt wat we willen drinken. Als de bestelling met de handheld is opgenomen, komt een collega de drankjes snel uitserveren. Ze houden hier van tempo en gaan altijd voor de tweede bestelling. Je kunt, mede op dit gebied, merken hoe belangrijk het terras voor De Walrus is. Op een ander moment hebben we de hond mee en zodra deze wordt gespot, biedt het personeel aan een bak met water te halen. Attent! We kennen De Walrus al jaren, een compliment dus dat ze onze verwachtingen opnieuw weten te overtreffen.

Gouverneursplein 35
Dewalrus.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel