artikel

Terras Top 100 2017 nr. 21: Jack’s Bier Café, Heemskerk

Café 688

Of we nog een top-100 kunnen samenstellen zonder Jack’s Bier Café, vroegen we ons laatst nog af. Dat is een geintje natuurlijk, maar feit is wel dat Jack Verduin met zijn Heemskerkse onderneming in 2016 een unieke prestatie leverde.

Terras Top 100 2017 nr. 21: Jack’s Bier Café, Heemskerk
Jack's Biercafe

Als eerste horecazaak ooit, wist Jack’s Bier Café in hetzelfde jaar in de Terras Top 100, de Koffie Top 100 én de Café Top 100 te komen. En voor 2017 is de eerste notering dus ook alweer binnen.

Het is dan ook een terras waar je haast niet omheen kunt. Door de opvallende robuustheid heeft het zeker stopkracht. Die wordt overigens ook veroorzaakt door grote, zwarte bierbarrels en krijtborden op de stoep. Leuk is verder de variatie in hoogte van tafels en stoelen. Door planten en terrasschermen voelt ‘t niet als winkelstraat.

Als we plaatsnemen, genieten we van frisse bloeiende plantjes op elke tafel, plus een uitgebreide drank- en eetkaart. Het bezoek kan al bijna niet meer stuk, maar de medewerkster maakt ‘t mooi af. Verzorgd en voorkomend, heeft oog voor alle gasten, maakt vlot overal even een praatje en is attent. Het is dan ook geen toeval dat Jack’s Bier Café opnieuw in de lijst staat.

Kerkweg 9
Jackscafe.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel