artikel

Terras Top 100 2017 nr. 28: Van der Valk, Leiden

Café 2841

Wat een prima verzorgd terras. Gelegen aan het water, mooi zwart meubilair, trendy kussens en frisse oranje parasols. Aangenaam om te zien, zijn ook de verzorgde plantenbakken gevuld met hortensia’s, en grote potten met olijfbomen. En ondanks de grote hoeveelheid tafels en stoelen, straalt het terras toch een eenheid (rust) en harmonie uit.

Terras Top 100 2017 nr. 28: Van der Valk, Leiden

Verder zien we frisse medewerksters; zwarte bedrijfskleding met logo achter op de rug geborduurd. De kleur gelijk aan die van de parasols. De bedrijfsleider op het terras heeft grijze pantalon, gilet en overhemd aan, afgemaakt door een roze stropdas. Maar het is niet alleen maar uiterlijk vertoon, hij is erg vriendelijk en heeft overzicht. Dat geldt ook voor de medewerkers van dienst. Ze stralen een natuurlijk enthousiasme uit. Alles is hier boven verwachting. Dit is een Van der Valk in het hogere segment. Goede service, prima prijs-kwaliteitsverhouding, gastvrijheid en goede professionele vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Kwalitatief erg goed.

Haagse Schouwweg 14
Hotelleiden.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel