artikel

Terras Top 100 2017 nr. 31: De Eksterhoeve, Biest Houtakker

Café 773

In het kader van ‘voor alles is een eerste keer’, sturen we onze auto ditmaal naar Biest-Houtakker. Voor wie ‘t niet weet: vlak naast Safaripark Beekse Bergen. Als we aan komen rijden, zien we al een zeer verzorgd terras aan de weg liggen.

Terras Top 100 2017 nr. 31: De Eksterhoeve, Biest Houtakker

Na het parkeren, zien we aan de zijkant ook nog een groot deel van het terras onder een mooie overkapping. Het is nog niet druk, wel al erg sfeervol. De medewerkers op het terras zijn wat afwachtend als we het terras op lopen, maar zodra we aanstalten maken te gaan zitten, wordt ons verzocht plaats te nemen aan een bepaalde tafel. Doen we. We vinden het nog steeds wat afwachtend, totdat we het gesprek aangaan over drank en eten. Dat gaat allemaal prima en vlot. Ook keurige antwoorden op onze vragen. Het gaat steeds beter voelen. Als vervolgens het bestelde ook nog eens origineel ter tafel komt en goed smaakt, hebben we een goede middag. Dus als tip: nog wat extra aandacht voor spontaniteit en scherpte in de service, en hier kan komende jaren een hogere notering uit rollen.

Klein Westerwijksestraat 11
Eksterhoeve.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel