artikel

Terras Top 100 2017 nr. 32: Jo & Co, Purmerend

Café 454

De Koemarkt in Purmerend, daar is diverse tophoreca. Wat te denken van De Bonte Koe en Brasa? En nu is daar dus Jo & Co, eetcafé en terras. Een royaal terras met op de tafels een kunststof mand met daarin peper, zout, asbak en drankkaart.

Terras Top 100 2017 nr. 32: Jo & Co, Purmerend

Extra complimentje voor het feit dat het terras heel netjes en schoon is. Wat knap is, gezien de wind en de omliggende bomen. Er is duidelijk aandacht voor. En die is er gelukkig ook voor ons.

Zodra we zitten, komt er een jongen naar buiten die vraagt wat we willen drinken, om daar heel attent bij te vragen of de hond ook wat wil. Dan even opletten, want het zijn de details die in een lijst als deze het verschil maken. De cappuccino die we bestellen is prima. ‘De lekkerste van alle bezoeken’, noteren we zelfs in het juryrapport. Helaas geen bijverkoop, dus we moeten zelf om gebak vragen. Maar als dat dan op tafel komt, is het wel weer een feestje. Verder verloopt alles prima, maar op de rekening moeten we dan weer lang wachten. Tip: scherp blijven. Dan kan dit wellicht nog omhoog in de lijst.

Koemarkt 41-43
Eetcafe-jo-en-co.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel