artikel

Terras Top 100 2017 nr. 33: Huis ten Bosch, Chaam

Café 1247

Huis Ten Bosch is een pannenkoekenrestaurant in het Brabantse Chaam (spreek uit: Kaam). En zoals het bij veel pannenkoekenrestaurants het geval is: veel tierelantijntjes, bordjes en informatie. Het overvalt ons jurylid nogal

Terras Top 100 2017 nr. 33: Huis ten Bosch, Chaam

Een uiterst vriendelijke begroeting door een evenzo vriendelijke dame die de gasten echt tegemoet loopt. Na de vraag of er is gereserveerd, mag een plaatsje worden uitgekozen. Als dat is gebeurd, komt er snel iemand om de bestelling op te nemen. Qua ontvangst is het hier helemaal in orde dus. En ook het vervolg gaat goed. Als wordt gevraagd welke bieren er allemaal op de tap zijn, wordt hierop keurig antwoord gegeven. Als bijverkoop wordt vervolgens voorgesteld of er behoefte is aan alvast wat brood met kruidenboter. Zo ga je het dus verdienen. Dus al met al een prima bezoek met medewerkers die goed op de hoogte zijn van wat er wordt verwacht op een terras als dit. Op naar volgend jaar, zouden we zeggen.

Bredaseweg 72
Huistenboschchaam.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel