artikel

Terras Top 100 2017 nr. 37: Reuvershoeve, Brummen

Café 543

Net buiten Zutphen, maar officieel in Brummen, deze pannenkoekboerderij. Langs de autoweg zien we een groot en opvallend gebouw dat mede door de vele wapperende vlaggen de aandacht trekt van de passant. Het terras zelf is groot en goed onderhouden. Duidelijk nieuw bovendien.

Terras Top 100 2017 nr. 37: Reuvershoeve, Brummen

Ernaast is een soort kinderboerderij met ezeltjes en konijnen. Leuk voor de kinderen. Als we zitten en vragen naar de beschikbare bieren, oppert de medewerkster een Lentebok van Bronkhorster. Een lokale brouwerij. Even later zegt ze dat het hele team er op bezoek is geweest. Leuk natuurlijk. Deze nemen we, en die smaakt ook prima. Helaas geen bijverkoop, dus we moeten zelf vragen of we ook kunnen eten, dat is jammer. Maar als ze – uiteraard- bevestigend anwoordt, krijgen we snel de kaart.

Hoewel het rustig is, zien we aan alles dat hier professioneel wordt gewerkt. Als we even op het terras zitten, komen de collega’s helpen en zetten ze ook andere tafels en stoelen klaar voor de gasten. Hier is men prima op elkaar ingewerkt.

Zutphensestraat 199
Reuvershoeve.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»