artikel

Terras Top 100 2017 nr. 39: Pavarotti, Nootdorp

Café 743

René Bogaart is geen onbekende naam in horecaland. Met zijn Big Horecagroep is hij ook al in deze lijst vertegenwoordigd met Clooney en vorig jaar nog met Restaurant Gina in Leidschendam.

Terras Top 100 2017 nr. 39: Pavarotti, Nootdorp

Dat scoorde toen zó goed, een zesde plek, dat het hele team naar Barcelona mocht. René ook uiteraard! Vorig jaar opende Bogaart ook in Zoetermeer het Italiaans getinte Pavarotti en binnenkort kan ook Delft kennismaken met dit concept. Waar de koks in hun pastalaboratorium in het zicht van de gast dagelijks verse pasta’s bereiden, mooie wijnen worden geschonken, en dat alles tegen betaalbare prijzen.

Voor de deur een groot en drukbezocht terras en dat geeft sfeer aan dit verder wat saaie plein. Het jurylid blikt in het rond en constateert dat de manier van werken bij Pavarotti professioneler verloopt dan bij de collega’s die hier ook terrassen exploiteren. Wel is het volgens hem verwarrend dat op drukke momenten medewerkers van Bogaart’s andere zaak, Clooney, komen bijspringen en dat het terras gedeeld – of in ieder geval bijna – overloopt met buurman De Vrienden van de Burgemeester. Bij wie moet je zijn voor een bestelling? Maar goed, het doet verder weinig af aan ons bezoek. Het feit dat in zo’n relatief korte tijd al zo’n geoliede machine staat, is een groot compliment waard.

Laan van Ambacht 5
Pavarotti.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel