artikel

Terras Top 100 2017 nr. 41: Kasteel Maurick, Vught

Café 994

Da’s leuk. Terwijl we zitten te wachten op onze bestelling, lezen we op het tafelkaartje dat er gratis zonnebrand beschikbaar is, er kan worden gevaren met een bootje, en dat een rondleiding door het fraaie kasteeltje ook tot de mogelijkheden behoort.

Terras Top 100 2017 nr. 41: Kasteel Maurick, Vught

Waren we met de auto geweest, dan hadden we het aanbod om deze tijdens het terrasbezoek voor €7,50 te wassen, ook zeker overwogen. Leuke toevoegingen.

Dit is een prachtig plekje, hoor. Tegen de gevel van een fraai en duidelijk recent gerestaureerd kasteeltje dit niet eens al te grote terras. Voor wie hier aan komt rijden, is het nog niet zichtbaar. Eerst naar binnen via de voordeur, dan langs een balie en dan zijn we er. Ietwat hoogdrempelig dus. Het is einde middag, dus vragen we om een klein glaasje bubbels. Er worden liefst drie opties geboden. Van de goed verzorgde kaart kiezen we sandwiches die erg smakelijk zijn. Dit terras vraagt erom ontdekt te worden.

Maurick 3
Kasteel-maurick.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel