artikel

Terras Top 100 2017 nr. 43: ’t Edelhert, Elspeet

Café 507

Zeker in het voorjaar is het terras van ’t Edelhert een ware oase van groen. Overal struiken, bomen en klimplanten die hun best doen het prieel te overdekken.

Terras Top 100 2017 nr. 43: ’t Edelhert, Elspeet

En als dan ook nog eens alle planten in de potten op het terras in bloei staan, wordt daar een kleurige toets aan toegevoegd. Het terras zelf is een mengeling van gewone tafels en lage zitjes. Hier tussendoor lopen meerdere medewerkers in nette bedrijfskleding.

Een spontane, vlotte jongeman komt aan onze tafel, zodra hij daarvoor in de gelegenheid is. Kort daarvoor heeft hij ons al begroet ten teken dat we gezien zijn. Bij het tweede rondje wordt gevraagd of we nieuwe glazen willen. Dat is netjes. Bij de daaropvolgende ronde blijft die vraag achterwege en moeten we het ongevraagd nog een keer met de inmiddels wat vettige glazen doen. De lunch is overvloedig en erg lekker! Bij het afrekenen geven we aan dat er wel wat bij mag. ‘Dan neem ik aan dat alles naar wens is geweest?’ Een originele opmerking die helemaal klopt.

Nunspeterweg 15
T-edelhert.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel