artikel

Terras Top 100 2017 nr. 45: Captain’s Cook’s, Roosendaal

Café 393

Een vaste waarde in deze lijst. Voor het pand een klein terrasje, maar dat is niet de plek waar we het liefste zitten. Dat is toch de binnentuin. Door het pand bereikbaar, maar ook via een eigen zij-ingang. Eromheen een hek met forse spijlen, maar opgesloten voelen we ons hier allerminst.

Terras Top 100 2017 nr. 45: Captain’s Cook’s, Roosendaal

Alles oogt keurig verzorgd. Alleen jammer dat er twee parasols kapot zijn, waardoor er minder schaduwplaatsen zijn dan eigenlijk nodig op dat moment. De jonge serveerster is óf nieuw óf een leerling. Ze doet oprecht haar best het rijtje bieren van de tap uit haar hoofd op te noemen, maar slaagt daar niet volledig in. Geen groot probleem. Haar duidelijk meer ervaren collega houdt een oogje in het zeil. Hier wordt duidelijk iemand ingewerkt en niet aan haar lot overgelaten. Dat zou op meer terrassen moeten gebeuren.

Markt 17
Captaincooks.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel