artikel

Terras Top 100 2017 nr. 46: De Westerburcht, Westerbork

Café 516

Het terras met misschien wel de meest originele entree van deze lijst. Twee doormidden gezaagde wijnvaten zijn zó bewerkt, dat er een forse lantaarn met vuur tussen is geklemd. Het zorgt voor opvallende verlichting. Erbovenop een schoorsteentje.

Terras Top 100 2017 nr. 46: De Westerburcht, Westerbork

De toevallige passant wordt aangetrokken door dit soort elementen. Ook de frisse, hippe uitstraling draagt hieraan bij. Eenmaal op het terras zijn er meerdere hoekjes en zitjes. Centraal een halfrond barretje dat op drukke momenten dienst doet als extra uitgiftepunt. De salade is gemaakt van heerlijk verse ingrediënten, en goed op smaak bovendien. Wel moppert het jurylid een beetje over de prijs. €12,80 voor een bord met voornamelijk sla en weinig kip, vond hij aan de dure kant.

Hoofdstraat 7
Westerburcht.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel