artikel

Terras Top 100 2017 nr. 49: Alida’s Smulpaleis, Roden

Café 1401

Noem het een snackbar 2.0. Of zelfs 3.0. In niets lijkt Alida’s Smulpaleis op wat in de volksmond nog wel eens een patatzaak wordt genoemd

Terras Top 100 2017 nr. 49: Alida’s Smulpaleis, Roden

Hier staat verantwoord ondernemen voorop, worden biologische snacks verkocht, afvalstromen gescheiden en energiezuinig gefrituurd. Het vlees van de hamburger komt van lokale koeien. Ook aan het terras is veel aandacht besteed. Tegen de wind beschermd door glazen schotten, staan de fleurige gele stoeltjes te wachten op de gast. De tafeltjes zijn wat kaal. Zet er een bloemetje op of vrolijke kaarthouders en het geheel oogt nog gastvrijer, tippen we. Dit is het noorden, dus de bediening is eerder snel en vakkundig, dan bijdehand en joviaal. Hier past het prima. De salade smaakt prima, en de drankjes komen uit een flesje.

Kanaalstraat 61
Alidassmulpaleis.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel