artikel

Terras Top 100 2017 nr. 51: De Vossenberg, Vierhouten

Café 473

Voor liefhebbers van de Nederlandse natuur is De Vossenberg dé ideale uitvalsbasis. Of tussenstop natuurlijk. Gelegen in het hart van ’s lands grootste natuurgebied, de Veluwe.

Terras Top 100 2017 nr. 51: De Vossenberg, Vierhouten

Op de site zien we een smaakvol ingericht restaurant voorbijkomen, net als sfeervolle hotelkamers. Vandaag doen we ons echter voor als toevallige passanten van het terras en worden we meteen bij aankomst vriendelijk begroet door wat naar onze inschatting de eigenaar is.

Aan het buitenmeubilair is duidelijk net zo veel aandacht besteed als binnen. Een smaakvolle mix van hoekjes, zitjes en loungebanken en een mooie overkapping centraal op het terras. De jonge serveerster is nog niet zo bedreven met de handheld en tuurt vrijwel de hele tijd dat ze de bestelling opneemt, aandachtig op het schermpje. Dat ze toch oog heeft voor wie er allemaal met het gezelschap zijn meegekomen, blijkt als bij het uitserveren ongevraagd ook een bak water en een koekje voor de hond meekomen.

Elspeterbosweg 1
Hoteldevossenberg.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel