artikel

Terras Top 100 2017 nr. 57: Groot Warnsborn, Arnhem

Café 737

Op een zonnige zondagmiddag nemen we hier plaats. We kijken om ons heen en constateren: deze zaak heeft écht veel Terras Top 100-potentie.

Terras Top 100 2017 nr. 57: Groot Warnsborn, Arnhem

Een zeer fraai terras met houten stoelen met rode kussens in zowel de rug als op het zitvlak, robuuste houten tafels die uniform zijn opgedekt en grote parasols. Een terras vrij van zwerfvuil en alles in keurige staat. Chic! Daarop scoort dit terras punten.

Echter ook op het ontvangst. ‘We worden zeer correct en aangenaam welkom geheten.’ De vakjury bestelt twee cappuccino’s en tweemaal Spa rood. Hierop oppert de medewerkster of één grote fles wenselijk is. Prima!

Tip van de jury: durf aan bijverkoop te doen. Wordt gewaardeerd door de gasten en levert meer op. ‘We vragen nu zelf om de kaart. ’Natuurlijk’, roept ze spontaan. ‘Leuk, maar jammer dat het vanuit ons moest komen.’ De bestelling wordt echter keurig geserveerd.

De tweede ronde bestelt de vakjury een speciaalbier, maar krijgt deze pils geserveerd. En in de derde ronde wordt een appelsap vergeten. Her en der nog wat details dus, maar ook even kijken naar de spelfouten op het menu. Zonde van zo’n prachtige kaart.

Het feit dat het bezoek niet feilloos verloopt. maar dat het terras wél in de top-100 belandt, zegt veel over de potentie. Er gaat namelijk ook heel veel goed. Buiten dat, is dit terras ook echt een parteltje om te zien. ‘Ik hoop ze volgend jaar weer te mogen bezoeken. Een veel betere score zit er zeker in hier!’, besluit de jury.

Bakenbergseweg 277
Grootwarnsborn.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel