artikel

Terras Top 100 2017 nr. 59: Soif, Vlissingen

Café 3240

Vrijdagavond arriveert de vakjury op het volle terras van Soif. De zon schijnt nog vriendelijk en het kwik tikt de 26 graden aan. Prettig om plaats te nemen onder de grote parasols van dit terras.

Terras Top 100 2017 nr. 59: Soif, Vlissingen

Ondanks de drukte staan de stoelen netjes aangeschoven, is het terras vrij van zwerfvuil en heerst er rust op het terras. ‘Als wij het terras op komen lopen, worden wij begroet door een medewerkster. Er is net een groepje gasten dat de tafel verlaat, waar wij graag aan willen zitten. De medewerkster maakt de tafel schoon en wij kunnen plaatsnemen.’ Ze vraagt wat haar gasten wensen te drinken. Ze adviseert de verse icetea, waarvan kaartjes op tafel staan. Top.

De vakjury: ‘Je voelt je hier direct welkom en je ziet dat er veel gedaan wordt om nét dat beetje extra te geven.’ Bij de wijn bijvoorbeeld wordt een glaasje water geserveerd. En de presentatie van de gerechten is mooi, en net even anders. Net als de kleding. De medewerksters dragen zwarte jurkjes met een dikke panty en een leren schort. ‘Wel warm met dit weer, maar ik vond het heel leuk’, noteert de jury. De medewerkers nemen ook de moeite om een praatje te maken met de gasten. Investeren in een handheld, wordt nog geadviseerd door de jury. Dit om die snelheid nog meer te bevorderen.

Het meubilair is functioneel, maar hier en daar is het vlechtwerk kapot. Wellicht ook nog een goede investering voor de toekomst? Voor de rest: ga zo door, want dit bedrijf belooft heel veel goeds.

Bellamypark 14
So-if.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel