artikel

Terras Top 100 2017 nr. 65: Popocatepetl, Rotterdam

Café 742

Al eens geprobeerd de bedrijfsnaam vijf keer snel achter elkaar uit te spreken? Nee, flauw. Dit Mexicaanse concept uit de koker van Debuut doet het op alle fronten goed: lekker eten, altijd vol, de vernieuwde vestigingen (waaronder Rotterdam) hebben een nóg mooier interieur, en een aantal locaties is gezegend met een fijn terras.

Terras Top 100 2017 nr. 65: Popocatepetl, Rotterdam

Zo ook deze in Rotterdam. Om daar optimaal gebruik van te kunnen maken, is de zaak bij mooi weer ook voor lunch open (andere dagen vanaf 17.00 uur). Het terras kijkt uit over de Oude Haven en omdat de locatie recent is omgebouwd tot ‘Popo 2.0’, oogt alles nieuw en fris. De eerste indruk van de bediening doet even de wenkbrauwen fronsen, maar een tweede medewerker die er later bij komt, maakt alles goed: het geheel verloopt soepel en snel, ze doet op een prettige manier aan bijverkoop en denkt ook aan de kleine bij het afrekenen: een snoepje en een kindertattoo. Attent!

Spaansepoort 71
Popo.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel