artikel

Terras Top 100 2017 nr. 66: Het Bonte Hert, Hulst

Café 294

Het Bonte Hert werd eerder dit jaar verkozen tot Beste Horecazaak van Hulst door de lokale ondernemersvereniging. In het toeristische vestingstadje is voldoende competitie, dus Laurent en Sandra Huisman – beiden sinds 2001 werkzaam in de zaak en sinds 2006 samen eigenaar – kunnen trots zijn op hun onderneming en op hun team.

Terras Top 100 2017 nr. 66: Het Bonte Hert, Hulst

Ruimte is schaars in Hulst, dus het terras is compact ingericht. Het ligt aan de weg aan een plein en ziet er verzorgd uit, met kussentjes op de stoelen en plantjes op de tafels. Het meubilair ziet er allemaal prima uit, voor frisse dagen hangen aan de gevel verwarmers. De medewerkers zijn allervriendelijkst en attent. En dat vervolgens een wat minder ervaren kracht dan even zijn dienblad op tafel zet om de drankjes te serveren… ach, het is hem vergeven. Bij de bestelde witte wijn komt een schaaltje nootjes, na het serveren wordt meteen gevraagd of de gasten ook wat willen eten. Kortom, alles is tiptop in orde hier.

Grote Markt 12
Hetbontehert.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel