artikel

Terras Top 100 2017 nr 67: Hotel Akershoek, Ouddorp

Café 478

Met een voormalige winnaar van de Terras Top 100 in het dorp, is de competitie fors voor Hotel Akershoek. In 2011 won strandpaviljoen Paal 10, maar dat bedrijf doet inmiddels niet meer mee met de Terras Top 100, omdat de ondernemers in de jury hebben plaatsgenomen.

Terras Top 100 2017 nr 67: Hotel Akershoek, Ouddorp

Akershoek heeft een gezellig aandoend terras, zowel tegen de gevel als aan de overkant van de weg. Bomen bieden sfeer en schaduw, het meubilair ziet er verzorgd uit met fijne kussens die uitnodigen te gaan zitten. De bestelde koffie en gebak komen vlot, al moet het jurylid wel zelf om iets bij de koffie vragen. Het is een mooie dag en dus druk, wat voor de medewerkers weinig ruimte laat voor een praatje. Maar vriendelijk en voorkomend zijn ze wel. Kees en Leni van der Bok namen het hotel in 1986 over, toen nog met zestien kamers, inmiddels zijn het eracht8. Ze hebben een wat klassiek, maar o zo fijn bedrijf in dit knusse hoekpand.

Boompjes 1
Hotelakershoek.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Voorinschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel