artikel

Terras Top 100 2017 nr. 73: Serre, Amsterdam

Café 1393

Eén van de weinige Amsterdamse hotelterrassen in de lijst, en dat is eigenlijk jammer, want de stad beschikt over heel wat hotels met puike terrassen. Helaas zijn ze soms wat verborgen voor niet-hotelgasten.

Terras Top 100 2017 nr. 73: Serre, Amsterdam

Ook het terras van Serre oogt met de hoge hekken niet direct heel uitnodigend, maar het is toch echt een heel fijn en stijlvol terras. Omgeven door bomen, gelegen aan het water, op verschillende niveaus en met een verscheidenheid aan meubilair. Tegen de gevel ‘gewone’ tafels en stoelen, lager zijn het grote comfortabele loungestoelen.

De medewerkers zijn wat jong en onervaren, maar doen hun best. Kwaliteit van het geserveerde water en de verse jus d’orange is prima, wel zou de bediening wat scherper mogen zijn in onder meer het afruimen van tafels en weghalen van lege borden. Het gevoel van rust en stilte zo midden in de stad maakt gelukkig heel veel goed.

Ferdinand Bolstraat 333
Okura.nl/nl/culinair/serre

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel