artikel

Terras Top 100 2017 nr. 82: Spek & Bonen, Sliedrecht

Café 568

Een modern bedrijf en dito terras. Het is fors van omvang en divers samengesteld. Een mix van ‘gewone’ tafels en stoelen, maar ook halfronde loungebanken en hoge bartafels.

Terras Top 100 2017 nr. 82: Spek & Bonen, Sliedrecht

De decoratie bestaat uit grote kunststof lampen en de onvermijdelijke olijfboom. Om gasten te beschermen tegen zon of lichte regen, grote zwarte parasols die er geen twijfel over laten bestaan wat het huismerk bier is dat hier wordt getapt, Heineken.

Het is nog even oppassen waar je gaat zitten. Op meerdere tafels trof het jurylid een bordje met ‘gereserveerd’ aan en dat verwacht je niet snel op dit terras. De jonge bediening is afwachtend, bijna schuchter, te noemen. Een tikje assertiever mag best hoor!

Gevraagd naar een alcoholvrij bier, adviseert ze de Heineken 0.0. ‘Net nieuw, maar hij schijnt echt lekker te zijn.’ De hardware is hier aanwezig voor een paar genoeglijke terrasmomenten hier, aan de medewerkers om te laten zien dat ze dit vanaf nu gaan realiseren met een meer proactieve houding. Want aardig en gastvrij zijn ze al. Dus op naar volgend jaar.

Kerkbuurt 140
Spek-n-bonen.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel