artikel

Terras Top 100 2017 nr. 84: Waterfront, Vlissingen

Café 1055

Waterfront heeft simpelweg pech gehad dit jaar. Als het jurylid plaatsneemt op een mooie warme dag, is het terras goed gevuld. Geen wonder ook. Dit is een fijne plek met uitzicht over de Westerschelde.

Terras Top 100 2017 nr. 84: Waterfront, Vlissingen

Een attente en vriendelijke jongen komt al snel naar ons tafeltje: ‘Goedemiddag, wat willen jullie drinken?’ Tot zover alles dik in orde. Even later is er duidelijk onrust onder het personeel. Er wordt druk gediscussieerd en wat we opvangen, is dat het de vorige dag erg druk is geweest met liefst vijfhonderd eters. En omdat de groothandel later is dan afgesproken, dreigt er simpelweg een tekort aan ingrediënten. ‘Wat is er nog wel?’, vangen we op. Even later wordt de knoop doorgehakt. De keuken gaat dicht. Eten bestellen is niet meer mogelijk en de aandacht voor de terrasgasten verslapt. Ook wij besluiten om de rekening te vragen. Als we hierna nog even naar het toilet lopen, zien we de pas gearriveerde Sligro-truck net zijn achterklep laten zakken. Waterfront is omzet misgelopen en ons terrasbezoek viel tegen. Dubbele pech.

Boulevard Bankert 108A
Restaurantwaterfront.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel