artikel

Terras Top 100 2017 nr. 85: Duinzicht, Ouddorp

Café 453

Een strak opgesteld en mooi samengesteld terras. Er is een veranda met tafels, stoelen en loungebanken. Het staat voor het plaatselijke Fletcher Hotel en dat zorgt er volgens het jurylid voor dat het met de stopkracht wat tegenvalt.

Terras Top 100 2017 nr. 85: Duinzicht, Ouddorp

Een hotelterras is nou eenmaal vaak wat hoogdrempeliger dan een terras van restaurant of café. Zodra er is plaatsgenomen, komt iemand van de bediening naar buiten. De groene ijsthee wordt geserveerd met crushed ice en een blaadje munt. Mooi. Jammer dat er op het rietje van de verse jus melkspatten zitten. Staan ze soms naast de melkschuimer? De bediening is zoals je kunt verwachten bij een sterrenhotel. Volgens de etiquette en gestoken in chique bedrijfskleding. Niet frivool, wel degelijke kwaliteit. Maar ook attent en vriendelijk. ‘Dit is perfect in orde’, noteert het jurylid. Het nemen van de drempel waard, voegen wij eraan toe.

Oude Nieuwlandseweg 13
Fletcherhotelduinzicht.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel