artikel

Terras Top 100 2017 nr. 86: De Molenplas, Haarlem

Café 606

Het is bomvol op het terras als we hier arriveren. Gelukkig komt er net een tafeltje vrij. De bediening is zichtbaar vermoeid op deze warme dag, wat resulteert in een wat lauwe begroeting.

Terras Top 100 2017 nr. 86: De Molenplas, Haarlem

‘Hoe druk het ook is, een glimlach én het maken van oogcontact kosten geen extra tijd. Dus doe dit gewoon. Het wordt echt gewaardeerd.’ Als tijdens onze tweede ronde het terras wat leger is gelopen, ontspant de bediening zichtbaar.

De glimlach komt terug op het gezicht, de begroetingen worden oprechter en de tafels sneller leeggehaald. Dit is simpelweg een heel fijn terras, en ze kunnen het dus wel. Fijn om mee te maken. Heel anders dan in het centrum van de stad, kijkt de gast hier uit over een waterplas. Het terras is divers samengesteld, en parasols en luifels bieden voldoende schaduw. Op drukke momenten iemand erbij en dit is een echte topper. Dus we kijken reikhalzend uit naar volgend jaar.

Waertmolenpad 1
Molenplas.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel