artikel

Terras Top 100 2017 nr. 9: Het Rheins, Enter

Café 687

Op een zonnige zaterdag sturen we onze auto diep de provincie Overijssel in. We gaan naar Enter om precies te zijn. Hier vinden we Landgoed Het Rheins, en ‘de Twentse gemoedelijkheid’, aldus de website.

Terras Top 100 2017 nr. 9: Het Rheins, Enter

Die kenden we nog niet, maar het blijkt meer dan dat te zijn gelukkig. Ook de hartelijkheid en de gastvrijheid komen ons tegemoet, als we plaatsnemen op het terras. De oprecht enthousiaste medewerker heet ons van harte welkom. De medewerkers zijn sowieso een pluspunt hier: tijdens de Terras Top 100 2016 werd medewerker André Homan nog uitgeroepen tot Parel van het Jaar.

Maar goed, het terras dus. We komen lunchen en dat blijkt een meer dan prima keus. Het 12-uurtje bestaat uit onder andere zelfgemaakte tomatensoep en een bolletje huzarensalade die óf goed is ‘opgeleukt’ óf uit eigen keuken komt. Daarnaast is de Bietenburger origineel en smakelijk. Hier begrijpen ze wel hoe ze hun gasten moeten behandelen. De rit meer dan waard.

Reintszijweg 5
Het-rheins.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»