artikel

Terras Top 100 2017 nr. 95: Pelle’s, Deurningen

Café 476

Een terras dat meedoet aan deze verkiezing, weet dat het juryleden kan verwachten zodra de echte terrasdagen zich aandienen. Met verderop nog twee andere gasten neemt het jurylid dan ook verwachtingsvol plaats bij Pelle’s.

Terras Top 100 2017 nr. 95: Pelle’s, Deurningen

Sfeervol en sympathiek eetcafé in het Twentse land. Na een tijdje wordt hij aangesproken door een jongeman die meedeelt dat zijn collega er zo aan komt. Rustig begint hij vervolgens met het leggen van kussens op de banken. Dat bevreemdt de jury.

Pas acht minuten later komt de bewuste collega er inderdaad aan: ‘Hoi.’ We staan hier een beetje perplex van. Het klaarzetten van het terras is kennelijk belangrijker dan het vlot bedienen van de gast? Hierna gaat het verder prima. De koffie is goed, het biertje koud. ‘Je krijgt maar één keer de kans om een eerste indruk te maken’, is een bekend gezegde. ‘Stel je gasten altijd op de eerste plaats!’, adviseert het jurylid. Want uit eerdere ervaringen weten we dat het hier écht wel kan.

Hoofdstrat 9
Pelles.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel