artikel

Terras Top 100 2017 nr. 96: Clooney, Zoetermeer

Café 802

Clooney is een concept uit de stal van René Bogaarts Big Horeca Exploitatie. Vernoemd naar de bekende Amerikaanse acteur is dit een zaak met een internationaal karakter.

Terras Top 100 2017 nr. 96: Clooney, Zoetermeer

Boven zijn bedrijf realiseerde Bogaart tachtig woningen voor jongeren in wat ooit kantoren waren. Slim natuurlijk. Een belangrijke doelgroep in eigen huis. De rieten kuipstoelen van binnen staan deels ook buiten, en dat zorgt voor eenheid in sfeer.

Verder wordt er efficiënt en zonder poespas gewerkt. Een jong meisje neemt de bestelling op, de runner komt het even later brengen. De Heineken Extra Cold is ook echt koud, en de Brand Weizen zit in het juiste glas en is prima getapt, zodat de schuimkraag lang blijft staan. Op details kan het beter. Het duurt vrij lang voordat we zijn opgemerkt, en de bediening zou wat meer mogen uitstralen dat ze het leuk vinden dat er gasten zijn. Na het afrekenen wordt ons wel een fijne dag toegewenst.

Stadhuisplein 19-20
Clooney-zoetermeer.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel