artikel

Terras Top 100 2017 nr. 99: Rosaura, Terneuzen

Café 432

Het jurylid van dienst heeft zijn huiswerk gedaan en voor zijn bezoek een kijkje genomen op de website van dit bedrijf. Restaurant Rosaura is onderdeel van het plaatselijke Hampshire hotel. Er staan aantrekkelijke foto’s op de site van het mooie terras, gecombineerd met dorstmakende glazen en hapjes. Daarvan is even geen sprake als de virtuele wereld wordt ingeruild voor de echte.

Terras Top 100 2017 nr. 99: Rosaura, Terneuzen

De ligging is wel fenomenaal. Aan het water van de Westerschelde. De langsvarende boten zorgen voor een levendig beeld. De bediening staat vlot aan tafel. ‘Na de begroeting vraagt hij of ik de kaart wil of dat ik alleen iets wil drinken.’ Alleen iets drinken graag. ‘Wat kan ik voor u inschenken?’ Zo hoort het. Het worden een Amstel Radler en Bavaria 0%. Het uitserveren laat vervolgens even op zich wachten. Het geeft tijd om rond te kijken. De ter decoratie neergezette palmbomen en planten in pot hebben hun beste tijd gehad. Snel vervangen door verse exemplaren, is het advies. De tafels zijn wel smaakvol gedecoreerd. Het uitzicht vergoedt veel. Maar iets meer aandacht voor het terras en de positie was hoger geweest.

Churchillaan 700
Restaurantrosaura.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel