artikel

Cocktailrecept: Cîroc-Star Martini

Café 362

Het assortiment van Cîroc premium vodka wordt uitgebreid met de Cîroc French Vanilla. Bij deze vodka speelt Franse vanille een cruciale rol. Het merk lanceert de cocktail Cîroc-Star Martini.

Cocktailrecept: Cîroc-Star Martini
(PRNewsfoto/Diageo)

Cîroc wordt sinds jaar en dag gedistilleerd op basis van druiven, waarbij een mix van bepaalde smaken in het distillaat trekt. Cîroc global brand directeur Nathalie Wills: ‘Het intense en veelzijdige smaakprofiel van Cîroc French Vanilla leent zich uitstekend voor trendy feestcocktails. We lanceren daarom de Cîroc-Star Martini. Deze cocktail is een combinatie van onze vanille-vodka, gemengd met een reeks ingrediënten. Hierbij wordt apart een shotglaasje met champagne geserveerd. Dit maakt de Cîroc-Star Martini de ultieme feestcocktail.’

Cocktailrecept: Cîroc-Star Martini

Ingrediënten
* 35 ml Cîroc French Vanilla
* 15 ml passionfruitsiroop
* 10 ml rabarber aperitief
* 25 ml gepureerde
* witte perzik
* 5 ml citroensap
* 50 ml champagne
* martiniglas

Cîroc French Vanilla.

Cîroc French Vanilla.

Bereiding
Doe alle ingrediënten, behalve de champagne, in een shaker met ijs. Shake en fine strain in een groot martiniglas. De champagne wordt vervolgens gegoten in een shotglas dat ernaast wordt geserveerd. De cocktail garneren met een halve passievrucht: drijvend in de drank.

Reageer op dit artikel