artikel

Café Top 100 2017 nr.29: De Tijd, Oisterwijk

Café 367

Een Café Top 100 zonder De Tijd is bijna ondenkbaar. Al sinds de eerste editie die verscheen in 2003 – daarvoor heette deze lijst ‘Café van het Jaar’ – is dit actieve eetcafé present.

Café Top 100 2017 nr.29: De Tijd, Oisterwijk

‘Een bruisend bedrijf, dat is het eerste wat bij mij opkomt, als ik het in het vizier krijg’, lezen we in het juryrapport en dat is een herkenbare constatering. Voor de deur een aanlokkelijk terras, dat dankzij de verwarming en de overkapping ook bij slecht weer goed bezet is. Binnen is het warm en sfeervol. Het personeel is hartelijk en weet van wanten. Na de begroeting volgt meteen de vraag wat we willen drinken ‘en wilt u ook een hapje eten?’ De placemats zijn een attractie op zich. Dagelijks komen ze vers uit de printer, voorzien van nieuwsberichten en leuke weetjes. De drankenkaart heeft de vorm van een tijdschrift en bevat veel te lezen voor als het gesprek even stilvalt.

Lind 53, Oisterwijk
Detijdoisterwijk.nl

Gastheer en -vrouw: John Cornelissen en Mirjan Theuns / Type: eetcafé / Open: 7 dagen / Percentage omzet uit drank: 50 / fluitje €2,50; cola €2,40; koffie €2,30

Bekijk hier de complete ranglijst Café Top 100 2017 inclusief de juryrapporten…

Reageer op dit artikel