artikel

Café Top 100 2017 nr.30: Welgelegen, Voorhout

Café 723

Welgelegen oogt als een oer-Hollands dorpscafé. Klassiek pand. Voor de deur een stoer, uit steigerhout opgetrokken terras, waarvan de uitstraling bijna haaks staat op het interieur. Daar lijkt de tijd te hebben stilgestaan.

Café Top 100 2017 nr.30: Welgelegen, Voorhout

Bruine bar, dito wanden met een dartbord er tegenaan net als het programma voor de komende tijd. Was het jurylid een paar weken later gekomen dan had hij zich kunnen wagen aan een potje Vlotbruggen of Spijkerslaan. Hopelijk overleeft het biljart de koerswijziging die Welgelegen dit voorjaar heeft ingezet. Er werd Kitchen & Drinks aan de bedrijfsnaam toegevoegd en de ambitie is, zo valt op de site te lezen, dat eten een prominentere plaats krijgt. En als die koers aanslaat, dan zou Welgelegen niet de eerste zaak zijn die zich bedenkt dat er op de oppervlakte van één groen laken ook vier tafeltjes kunnen staan. Zover is het nog niet en biljarters kunnen hier nog even vooruit.

Jacoba van Beierenweg 90, Voorhout
Cafe-welgelegen.nl

Gastheer: Dick Kraakman / Type: eetcafé / Open: 6 dagen / Percentage omzet uit drank: 70 / fluitje €2,25; cola €2,25; koffie €2

Bekijk hier de complete ranglijst Café Top 100 2017 inclusief de juryrapporten…

Reageer op dit artikel