artikel

Café Top 100 2017 nr.36: ’t Voorhuys, Emmeloord

Café 351

’t Voorhuys in Emmeloord, vorig jaar nog top-5-finalist en dit jaar een flink aantal plaatsen naar beneden. Wat is er gebeurd? Pakken we het juryrapport er even bij, dan blijkt dat het er tijdens het bezoek wat rommelig aan toe ging.

Café Top 100 2017 nr.36: ’t Voorhuys, Emmeloord

Het is mooi weer, dus binnen zitten niet veel gasten in deze omvangrijke zaak. Buiten pakweg 45 gasten en die hebben de keuze uit liefst zeven medewerkers die, keurig in bedrijfskleding gestoken, rondlopen. De onderlinge afstemming kan duidelijk beter. Twee keer wordt onze bestelling vergeten. De bar is onbemand, waardoor de bereiding van de bestellingen ook nog eens lang duurt.

Toch blijft deze zaak het gastvrije en kloppende hart van dit deel van de Flevopolder. Op oude foto’s is te zien dat hier ooit een houten hokje stond waar de polderwerkers even konden bijkomen van het harde werken. ’t Voorhuys is hotel, restaurant en (grand)café. Helaas voor ’t Voorhuys dit jaar een kleine pas op de plaats, maar wel gewoon weer een goede notering in deze lijst.

De Deel 20 , Emmeloord
Voorhuys.nl

Gastheer: Twan Hakvoort / Type: hotel-restaurant-grand café / Open: 7 dagen / Percentage omzet uit drank: 50 / fluitje €2; cola €2,15; koffie €2

Bekijk hier de complete ranglijst Café Top 100 2017 inclusief de juryrapporten…

Reageer op dit artikel