artikel

Café Top 100 2017 nr.7: De Toren, Heeswijk-Dinther

Café 774

Opnieuw een hoge notering (torenhoge zou een flauwe woordspeling zijn) voor dit ‘eet- en borrelcafé’ in Heeswijk-Dinther. Vorig jaar schoot De Toren de lijst al binnen op plek 7 en dit jaar wordt die prestatie geëvenaard.

Café Top 100 2017 nr.7: De Toren, Heeswijk-Dinther

Een duidelijk teken dat de score van 2016 geen toeval was. Ons jurylid is dan ook zeer te spreken over zijn bezoek. De eerste indruk is al prima, zo lezen we. ‘Het cafédeel is warm ingericht, goede combi van lichtbruin en iets donkerder bruin. Comfortabel meubilair. De bar is van licht hout en ruim opgebouwd met voldoende werkruimte. Aan twee kanten open, dus ook een fijne routing.’ Gedurende zijn bezoek raakt ons jurylid alleen maar meer onder de indruk. Met name over de medewerkers: ‘Heel stijlvol en gastvrij. Dít zijn medewerkers die je ieder bedrijf toewenst. Attent, scherp en komt op precies de juiste momenten weer aan tafel.’ Die kunnen ze in hun zak steken!

Torenstraat 12, Heeswijk-Dinther
De-toren.nl

Gastheer: Jeroen van den Broek / Type: eet- en borrelcafé / Open: 6 dagen / Percentage omzet uit drank: 60 / fluitje €2,10; cola €2,10; koffie €2,10

Bekijk hier de complete ranglijst Café Top 100 2017 inclusief de juryrapporten…

Reageer op dit artikel