artikel

Cocktailrecept: Steel Drum Cooler

Café 465

Het recept van de perfect serve met Johnnie Walker Blenders’ Batch Rum Cask Finish is afkomstig van de Caribische chef Jason Howard en enkele ’s werelds toonaangevende bartenders. Hier het recept van de Steel drum Cooler met als hoofdingrediënt een nieuwe whisky van Johnnie Walker.

Cocktailrecept: Steel Drum Cooler

Met de nieuwe experimentele whisky ‘Rum Cask Finish’ van Johnnie Walker experimenteerden Caribische chef Jason Howard samen met een aantal toonaangevende bartenders om hun eigen perfect serves te creëren. Steel Drum Cooler is het resultaat. Hier het recept om de cocktail zelf te maken.

Cocktailrecept Steel Drum Cooler

Ingrediënten:
• 40 ml Johnnie Walker Blenders’ Batch Rum Cask Finish
• 20 ml Velvet Falernum
• 20 ml citroensap
• 30 ml ananassap
• 5 cm gember
• 1 snufje zeezout
• 20 ml soda

Bereiding:
Vermeng de gember. Voeg de overige ingrediënten toe, behalve soda, en schud. Zeef het mengsel in een highball glas en top het geheel af met soda.

Rum Cask Finish

Reageer op dit artikel