artikel

Veel aandacht voor Bier -en spijs- op Terras Bootcamp 2018

Café 830

Bier en de combinatie bier en spijs krijgen veel aandacht op de Terras Bootcamp 2018. Biersommeliers Ivo Thijssen en Arvid Bergström leren ondernemers en werknemers over bier op het terras, wat niet mag ontbreken op de kaart en welk bier goed past bij appelgebak.

Veel aandacht voor Bier -en spijs- op Terras Bootcamp 2018

De Terras Bootcamp 2018 vind 12 maart plaats in het Inspirium in Breda. De toenemende populariteit van bier wordt hier ook  voor het voetlicht gebracht. Twee workshops zullen bier op het terras behandelen.

Biersommeliers Ivo Thijssen en Arvid Bergström bieden ondernemers en personeel inzicht in wat er niet op de kaart mag ontbreken, hoe er meer omzet gehaald kan worden uit bier en welk bier bijvoorbeeld goed samen gaat met appeltaart.

Schrijf je hier in voor de Terras Bootcamp 2018

Bekijk hier het programma van de Terras Bootcamp 2018

Ivo Thijssen: meer uit bier halen

Ivo Thijssen is biTerras Bootcampersommelier en leert met Bierproeven.nu en Bierbewustzijn.nl ondernemers en personeel hoe ze ‘meer uit bier kunnen halen.’

Lees ook: Terras Bootcamp stoomt ondernemers en personeel klaar voor nieuwe seizoen

Aan bod komen onder meer de vragen; hoe zorg je dat personeel goed is geïnformeerd over de mogelijkheden, zodat zij ook de klanten goed kunnen informeren? Wat zijn de ontwikkelingen en trends op het gebied van bier? Hoe vergroot je de zichtbaarheid van de verschillende mogelijkheden? Hoe doe je aan een stuk upselling en haal je dus meer omzet met bier?

Lees ook: Bier als voorwaardige maaltijdbegeleider

Arvid Bergström: ultieme bier en spijs-combinaties

Arvid Bergström is biersommelier en schreef al meerdere boeken over bier en spijs. De Hagenaar is chef van huis uit en neemt

Arvid Bergström op Terras bootcamp

Arvid Bergström’s boek: Bier aan Tafel.

deelnemers van de Terras Bootcamp mee in de wereld van foodpairing met bier. Hij zal onder andere vertellen hoe je gangbare bieren met typisch terraseten (van appeltaart tot nacho’s en van kipsaté tot salade) kan combineren en hoe je de klanten hierin optimaal kan adviseren.

 

Reageer op dit artikel