artikel

Recept: koffiebarbeleving met Cold brew-mix ginger lime

Café 755

De Cold Brew-mix van Tribes is een alternatief voor ice tea. Het zomerdrankje is gemalen koffie waar langzaam ijswater doorheen druppelt. Dat duurt tussen de 12 en 24 uur. Mix de Gold Brew in fles met fruit en siroop en je hebt een fris zomerdrankje.

Recept: koffiebarbeleving met Cold brew-mix ginger lime

De Cold brew zit in een fles. Tribes: ‘Je maakt het zomerdrankje zelf af met fruit en siroop. Wij hebben een aantal mixen bedacht die simpel te maken zijn. Hiermee helpen we de horecaondernemer om de koffiebarbeleving in huis te halen.’

Cold brew-mix ginger lime

Ingrediënten
– 2 schepjes rietsuiker
– 1 limoen
– 125 ml Cold Brew (half flesje)
– 100 ml Ginger Beer (half flesje)
– ijsblokjes
– munt
– gember

Bereiding
Doe 2 schepjes rietsuiker in de jar. Snijd de limoen in 4 partjes en knijp deze uit in het glas. Voeg de partjes toe. Schenk vervolgens een half flesje Cold Brew (125 ml) in de jar en vul het glas met ijsblokjes. Vul de jar tot de rand met Ginger Beer (ongeveer 100 ml). Garneer de Cold brew-mix met munt en een stukje gember.

Zomerdrankjes voor op het horeca terras

Zomerdrankjes voor op het horeca terras

Reageer op dit artikel