artikel

Terras Top 100 2018 nr.8: De VOC, Udenhout

Café 475

Wanneer je eenmaal hebt gevaren, laat de zee je nooit meer los’, lezen we op de site. Zie daar: De VOC Udenhout. Het geheel ziet er zeer welkom uit als we aankomen. Tafels en stoeltjes met dikke kussens en (zelfgemaakte) loungesets. Verder zijn er dekens voor de koude avonden en een heater. Een brede luifel […]

Wanneer je eenmaal hebt gevaren, laat de zee je nooit meer los’, lezen we op de site. Zie daar: De VOC Udenhout. Het geheel ziet er zeer welkom uit als we aankomen. Tafels en stoeltjes met dikke kussens en (zelfgemaakte) loungesets. Verder zijn er dekens voor de koude avonden en een heater. Een brede luifel en hoge, vaste windschermen zorgen ervoor dat je uit de wind en in de zon kunt zitten.

We kijken uit op mooie, vrijstaande huizen en worden geholpen door zeer vriendelijke mensen, de eigenaren. Maar ook de medewerkers die we treffen, zijn attent en vlot. Als we aangeven te willen afrekenen, gaat dat razendsnel, wordt er met een gemeend ‘Tot ziens’ afscheid genomen én worden we zelfs nog even uitgezwaaid.

Slimstraat 82
Brasseriedevoc.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel