artikel

Terras Top 100 2018 nr.10: Thuis, Dinteloord

Café 491

Zo, dat is een rapport om mee thuis te komen. ‘Deze horecagelegenheid heeft heel veel indruk op ons gemaakt’, aldus de jury. ‘Allereerst de ontvangst, de uitstraling van het terras en later ook het bedrijf binnen. Wat ons betreft komt Thuis Dinteloord zeker in aanmerking voor een hoge notering.

Terras Top 100 2018 nr.10: Thuis, Dinteloord

Thuis Dinteloord is goed: rolstoelvriendelijk, speeltuintje voor de kleintjes, fietsenstalling en een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Deze zaak doet haar naam eer aan; hier voel je je thuis! Maar goed, we komen met name voor het terras. Dus daar gaat de aandacht als eerste naar toe.

Wat ons direct opvalt, is het uitgebreide aanbod van ‘zitjes’ bij dit hotel-restaurant in Dinteloord. Clubjes, zithoekjes, loungebanken en natuurlijk ‘gewone’ terrasstoelen. Als we plaatsnemen, worden we hartelijk welkom geheten door een medewerkster. Evenals een aantal van haar collega’s valt ze op door haar jonge, frisse uitstraling. We weten het niet direct, dus ze geeft aan later terug te komen. Als dat gebeurt, bestellen we een Paulaner, een glas wijn en tapas. En wat is dat goed! Mooi bier, fijne wijn en een meer dan goed aanbod van tapas, heerlijk.

Westvoorstraat 6
Hotelrestaurantthuis.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel