artikel

Terras Top 100 2018 nr.24: Dengh, Utrecht

Café 565

Het terras van Dengh Utrecht ziet er keurig verzorgd uit en is vrij vol als we aankomen. Het publiek is veelzijdig; van groepen volwassenen tot gezinnen en oudere gasten. We worden binnen een halve minuut verwelkomd en kort nadat we zitten, wordt ook direct de drankbestelling opgenomen.

Terras Top 100 2018 nr.24: Dengh, Utrecht

Dat gebeurt hier bij Dengh Utrecht uitermate correct en terwijl we – niet al te lang- wachten op onze drankjes, nemen we de omgeving in ons op. Een mooie locatie met een verzorgd terras. Ernaast wordt een partij opgebouwd, en dat ziet er ook zeer representatief uit. Bij dit terras zien we een voorziening voor kinderen om te spelen: een paar speeltoestellen en een grasveldje. Ook dit ziet er allemaal zeer verzorgd uit.Op het terras staat een buitenbuffet dat intensief gebruikt wordt.

Dan nog even over het eten – de lunch. Erg leuk gedaan qua opmaak. ‘Boven verwachting’, aldus de jury. Het kindermenu wordt uitgeserveerd met een leuk patatzakje, drie verschillende soorten sausjes en bitterballen in een frituurmandje op een donkergrijs rechthoekig bord. Ook de tosti komt keurig op tafel, geserveerd met een frisse salade erbij en op een mooi antraciet rechthoekig bord. Tekenend voor ons gehele bezoek. Top!

Enghlaan 17
Dengh.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel