artikel

Terras Top 100 2018 nr.30: In Petto, Rossum

Café 425

Als we aankomen bij In Petto Rossum, aan de Waaldijk, blijkt het terras aan de voorgevel van het café vol te zitten met gasten. We worden daarom verwezen naar het dijkterras. Prima natuurlijk, sterker nog: graag zelfs. Het terras ligt prachtig bovenop de dijk met een magnifiek uitzicht.

Terras Top 100 2018 nr.30: In Petto, Rossum

De tafels bij In Petto Rossum zijn netjes en uniform gedekt en er hangt een heerlijk ontspannen sfeer zo met het uitzicht op de Waal. De medewerkers hebben donkere kleding, die contrasteert met hun humeur. De begroeting was vriendelijk en oprecht. ‘Goedemiddag, wilt u iets drinken of ook lunchen? Hier is alvast de kaart en de drankjes komen eraan.’ Dat werk. Dan wil je toch al niet meer weg?!

Dat doen we dan voorlopig ook niet. We laten ons onderdompelen in het bad van gastvrijheid dat het team van In Petto Rossum is. Daar zorgen de medewerkers die ons vandaag te woord staan in ieder geval voor. Ze doen hun werk met liefde en ze verstaan hun vak. Zo zou je het vaker willen zien bij de terrassen die je bezoekt. Eredivisie-niveau wat ons betreft.

Waaldijk 1
Bistroinpetto.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel