artikel

Terras Top 100 2018 nr.31: Novice, Vierhouten

Café 293

Het exterieur en het meubilair bij Novice Vierhouten is fantastisch. Het achterterras bevindt zich in een enorme tuin met grasveld en daar staan ook twee trampolines voor kinderen opgesteld.

Terras Top 100 2018 nr.31: Novice, Vierhouten

Het terras en het restaurant zien er chic uit en het meubilair is prachtig. De stoelen lijken splinternieuw en zijn heel erg comfortabel met zachte kussens erin. Als we het terras van Novice Vierhouten betreden, is de medewerker nog even binnen bezig. Hij merkt ons wel meteen op en groet vriendelijk. Even later, als we plaatsnemen, kom hij naar ons toe, glimlacht, maakt oogcontact en zegt: ‘Goedemiddag.’

Als we – onder meer – koffie bestellen, doet hij goed aan bijverkoop en het gevraagde wordt razendsnel uitgeserveerd op onze brandschone tafel. Zonder twijfel is dit een geweldig terras. Het nodigt uit om plaats te nemen. Alles klopt. Het ziet er mooi uit, de bediening is top en ook binnen ziet alles er goed uit met leuke details. Het jureren hier was een feestje, maar we komen ook zeker nog een keer terug om ‘gewoon’ voor ons plezier te genieten.

Nunspeterweg 14
Thenovice.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel