artikel

Terras Top 100 2018 nr.12: Amused Hardenberg

Café 933

Fraaie zaak die zich op culinair gebied op de kaart wil zetten, zoveel is duidelijk. Maar ook qua terras draait Amused Hardenberg prima mee. ‘Deze horecagelegenheid ziet er professioneel en goed verzorgd uit’, aldus de mystery visitor in zijn rapportage.

Terras Top 100 2018 nr.12: Amused Hardenberg

Als hij een koffie bestelt, ratelt de medewerker alle mogelijkheden op. Zo zien we het graag. Het terras van Amused Hardenberg is volgens ons gloednieuw en heeft frisse, appelgroene elementen. Het is gelegen aan het water en voorzien van windschermen en loungebanken. Ook het vakjurylid is enthousiast. ‘We nemen plaats en de medewerker, onberispelijke uitstraling, verrast ons aangenaam als we koffie bestellen. Niet zeggen: ‘Oke’, maar doorvragen, zo hoort het.

We horen dat er ‘gewone koffie’ is, latte macchiato, cappuccino, macchiatto en koffie verkeerd. Hij neemt de bestelling op en zegt dat het er zo aan komt. Bij een ander bezoek (we komen twee keer) gaan we ook eten. Daar krijgt Amused de kans om uit te blinken. En die kans wordt met beide handen aangegrepen. Lyrisch is ons jurylid over wat hij voorgeschoteld krijgt. Natuurlijk wordt het terras niet alleen op eten beoordeeld. Maar het weegt zeker ook mee. En precies op die vereisten worden punten gescoord hier in Hardenberg. Welkom in de lijst.

Gedempte Haven 1
Amused.green

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel