artikel

Terras Top 100 2018 nr.14: The Basket Amsterdam

Café 1019

Dertien terrassen uit Noord- Holland vinden we dit jaar in de lijst, vijf daarvan zijn gelegen in de hoofdstad. The Basket Amsterdam, midden op de VU Campus op de Zuidas, is dit jaar niet alleen het beste van de stad, maar van de hele provincie.

Terras Top 100 2018 nr.14: The Basket Amsterdam

Dat is grotendeels te danken aan de medewerker van dienst. Tijdens ons bezoek aan The Basket Amsterdam straalt hij duidelijk plezier uit in zijn werk en is hij voorkomend en vriendelijk. Maar wat ook direct in het oog springt, is de efficiency die ze hier tentoonspreiden. Bestellingen worden snel opgenomen en ook snel gebracht. Zodra er iets uitgeserveerd wordt, nemen de medewerkers lege borden en/of glazen direct weer mee. Het zit echt goed in elkaar.

Dat is de reden voor de hoge notering en voor het feit dat The Basket Amsterdam zich Provinciewinnaar Noord-Holland mag noemen. Om dat te bevestigen, halen we het juryrapport er nog één keer bij: ‘Deze zaak heeft het goed voor elkaar’, aldus ons jurylid. De medewerkers zijn goed op elkaar ingespeeld en houden alles goed in de gaten. Aangezien mijn verwachtingen niet al te hoog waren omdat The Basket Amsterdam op een universiteitsterrein ligt, moet ik zeggen dat al ze ruimschoots overtroffen zijn.’

De Boelelaan 1109 B
Amsterdam.thebasket.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras