artikel

Terras Top 100 2018 nr.15: The Harbour Club Rotterdam

Café 644

Als je al in deze lijst staat, heb je het heel goed gedaan. Bijna 400 deelnemers, twee rondes overleven; het is niet velen gegeven (honderd inderdaad). Maar als je dan ook nog eens hoog in rangschikking eindigt, dan heb je écht top gepresteerd. Dat is dan ook de reden dat The Harbour Club Rotterdam trots kan zijn op opnieuw een topnotering.

Vorig jaar op plek 3 en nu op plek 15. En ook maar twee plekjes verwijderd van de provinciewinst. Nee, je zou kunnen denken dat het minder is dan de derde plek van vorig jaar, maar hé; half vol-half leeg; het is niet veel terrassen gegeven 2 jaar achtereen in de top van de lijst te eindigen. Het lukt The Harbour Club Rotterdam toch maar.

Met hun fraaie terras, topteam en fijne, uitgebreide kaart weten ze dat maar weer te bereiken. En wat ook altijd goed valt in Rotterdam: ze laten in deze lijst mooi de collega-Harbour Clubs Vinkeveen én Amsterdam onder zich.

Kievitslaan 25
Theharbourclub.com/rotterdam

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras