artikel

Terras Top 100 2018 nr.19: De Staat, Arnhem

Café 578

Het terras van De Staat Arnhem is een mooie mix van ‘normale’ tafels en stoelen en lounge-achtige zitjes, hoge tafels en krukken en aan de overkant van de straat grotere tafels met banken. Ons jurylid is ook te spreken over de aankleding: ‘De heaters zijn meer voor de sfeer dan voor de verwarming, maar ze zorgen dan ook wel voor sfeer.’

Terras Top 100 2018 nr.19: De Staat, Arnhem

‘Mensen die het fris hebben, krijgen een dekentje aangeboden. Leuk ook de lampjes aan de binnenkant van de grote parasol en ook de hangplantjes, die het net even wat fraaier maken. Fijn, oog voor detail.’ Ook bij De Staat Arnhem is het de medewerker die de show steelt. ‘Als of ’ie op ons stond te wachten. We werden bijzonder hartelijk welkom geheten. Als we kiezen voor de loungestoelen wordt gemeld dat als we het fris krijgen, hij de heater even aan komt doen.

Tijdens ons bezoek hebben we ’t in de gaten gehouden; hij houdt het de hele tijd vol. Begroet ook passanten, aardig, attent en slim ook. Die vergeten niet waar ze die ene keer begroet zijn. Top!’ Hij zou ons jurylid – en alle andere gasten – die avond hoogstpersoonlijk in de watten leggen. Zuinig op zijn en we heten De Staat Arnhem van harte welkom in deze lijst.

Markt 38
Destaatarnhem.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel