artikel

Terras Top 100 2018 nr.40: ’s Gravenhof, Zutphen

Café 334

In het mooie Zutphen brengen we een bezoekje aan Hampshire Hotel – ’s Gravenhof in het centrum van de stad. Het hotel is prachtig met architectuur uit de zeventiende eeuw en schilderijen uit de zeventiende en achttiende eeuw. Het terras is gelukkig nog niet zo oud en maakt een diepe indruk op ons jurylid.

Terras Top 100 2018 nr.40: ’s Gravenhof, Zutphen

‘Het ziet er schitterend uit’, schrijft hij. ‘Aan de rechterkant bevindt zich het restaurant. Er is een prachtig hekwerk met bijzondere beeldhouwwerken als afbakening van het terras met de straatkant.’ Binnen drie minuten komt een vriendelijke medewerkster naar buiten en ze vraagt: ‘Goedemiddag, wat kan ik voor u doen?’ Ze verstaat haar vak, staat ons vriendelijk te woord, blijft even staan en maakt een praatje over het weer. Het komt welgemeend over. We maken het vaak mee; zo’n medewerker die een bezoek kan maken of breken. Zij maakt ‘t!

s-Gravenhof 6
Hotelsgravenhof.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras