artikel

Terras Top 100 2018 nr.41: Eemlust, Baarn

Café 222

Een meer dan bekend adresje natuurlijk, aan de Eem, dit fijne terras van de familie Demmers. In 2012 was Eemlust in Baarn zelfs de nummer 1 van deze lijst.

Terras Top 100 2018 nr.41: Eemlust, Baarn

Sinds ze weer mee mogen doen (ze waren de laatsten die nog onder de regel vielen dat je na de winst drie jaar niet mee mag doen) zijn ze ieder jaar weer in de lijst te vinden. Zo ook nu. De medewerkers zien er ook tijdens ons bezoek verzorgd uit en stralen klasse uit. De mannen met zwarte strik en bretels en wit overhemd en de vrouwen met zwarte sloof en ook wit overhemd. Chique. De benadering is gelukkig toegankelijk, zo merken we snel. En dat ze hier hun vak verstaan, weten we natuurlijk. Het is alleen fijn dat dit bevestigd wordt als er een glas Brand Bier met een Brand-viltje, keurig op de juiste manier uitgeserveerd worden met de woorden: ‘Alstublieft, uw biertje. Geniet ervan.’ Grote klasse hier.

Eemweg 72
Restauranteemlust.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel